Miksi WordPress on ­alustoista suurin ja kaunein?

Miksi WordPress on ­alustoista suurin ja kaunein?

WordPress skaalautuu yksinkertaisista blogisivustoista kehittyneisiin korporaatio-portaaleihin ja sitä voivat käyttää yhtä lailla taitavat ohjelmistokehittäjät kuin täysin ummikotkin.

Don & Brancon toimiston keittiöstä löytyy kahvikuppi, jossa lukee I <3 WordPress. Ei siis ole salaisuus, että vannomme juuri tämän alustan nimeen. Emme suinkaan ole yksin tämän mielipiteemme kanssa – kaikista maailman verkkosivustoista 43 % on rakennettu WordPress-alustan päälle. Tässä artikkelissa kerromme, miksi suosimme WordPressiä valtaosalla toteuttamistamme verkkosivuista.

1. WordPress on helppokäyttöinen jopa noviiseille

WordPressin helppokäyttöisyys on valttikortti, joka on houkutellut alustan pariin lukemattomia käyttäjiä ympäri maailmaa. Vaikka et olisi koodinpätkiä työksesi suoltava ohjelmistokehittäjä, voit silti nauttia WordPressin käytöstä ja sisällön päivittämisestä. Intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistaa sisältöjen luomisen, muokkaamisen ja julkaisemisen ilman suuria ponnisteluja.

2. Rajattomat kustomointimahdollisuudet varmistavat skaalautuvuuden

WordPress on osaavalle käyttäjälle taipuisa ja skaalautuva alusta ilman teknisiä rajoitteita. Se ei rajoitu vain blogien tai yksinkertaisten verkkosivujen luomiseen, vaan sen kustomoitavuus tekee siitä erinomaisen valinnan myös mutkikkaammille yrityssivuille, sovelluksille ja verkkokaupoille.

3. Avoin lähdekoodi on WordPressin suosion salaisuus

WordPressin lähdekoodi on kaikkien saatavilla, eli kuka tahansa voi osallistua sen kehittämiseen ja se on räätälöitävissä kuin mittatilauspuku. Se pitää samalla myös huolen siitä, että alusta päivittyy ja kehittyy säännöllisesti. Avoin lähdekoodi ei myöskään sido WordPressiä tietyn yrityksen alle, vaan säätiömuotoinen toiminta ja laaja kehittäjäyhteisö alustan takana turvaavat WordPressin selustan.

Juuri avoimen lähdekoodin ansiosta WordPress on räätälöitävissä kuin mittatilauspuku.

4. SEO ja WordPress yhteen sopii

Sivuston löydettävyys hakukoneista on menestyvän verkkosivuston elinehto, ja suosion saavuttaminen Googlessa onkin siksi WordPress-pohjaisilla sivustoilla yksinkertaisempaa. Verkkosivuanalytiikka kertoo (lähes) kaiken yrityksesi potentiaalisista asiakkaista ja nostaa suurennuslasin alle myynnin heikkoudet ja ostoprosessin haasteet. Onneksi WordPressin lisäosien avulla sivustolle voi ohjata vielä tehokkaammin liikennettä hakukoneiden kautta.

5. Integraatiot ja laajennukset mukautuvat käyttäjän toiveisiin

WordPressin ehdoton etu on loputon määrä laajennuksia, joita sivustolle voidaan asentaa. Alusta tarjoaa myös mahdollisuuden integroida kolmannen osapuolen sovelluksia sivuston yhteyteen, kuten esimerkiksi Woocommerce-verkkokaupan. Näin WordPress-pohjaisia sivustoja voidaan päivittää helposti muuttuvien liiketoimintatarpeiden niin vaatiessa sen sijaan, että koko sivusto pitäisi rakentaa alusta alkaen uudestaan.

Anna asiantuntijoiden tehdä WordPress-unelmistasi totta

Vaikka itse WordPressin päivittäinen käyttö on helppoa, vaativat monimutkaisempien verkkosivujen suunnittelu ja toteutus usein asiantuntijoiden apua. Ammattimaisen tiimin avulla saat varmasti kaikki paukut irti WordPressin potentiaalista ja voit vain nauttia massasta erottuvasta lopputuloksesta, joka on varmasti käyttäjäystävällinen ja kiva katsoa.

Lisätietoja aiheesta voit kysellä:

Jere Hirvonen

Lisää samankaltaista luettavaa